Ulkoilma Akatemian perustaja ja kouluttaja Mika Mannonen toimii pääkouluttajana Ulkoilma Akatemian kursseilla. Mika toimii myös ohjaajana vaelluksilla, verkkokursseilla sekä kehittää Ulkoilma Akatemian toimintaa.

Mikan kipinä retkeilyyn

Mikan ensimmäinen Lapin reissu oli vuonna 1989. Tästä reissusta lähtien on Mikan sydän kaivannut Lapin karuja ja kauniita tunturimaisemia.

Mikalle retkeily on ollut rakas harrastus jo 20-vuotta. Vuosien aikana tutuksi ovat tulleet mm. pohjoismaiden luonto sekä Himalajan vuoristo. Vuosien aikana koko retkeilyala on tullut hyvin tutuksi. Mika on toiminut erilaisten retkeilypalveluiden parissa yrittäjänä sekä työskennellyt monipuolisesti retkeilyvarusteiden parissa.

Nykyään rinkka selässä tulee kuljettua vuosittain satoja kilometrejä ja telttaöitä kertyy lähes sata. Luonnossa liikkuminen on muodostunut elämäntavaksi.

Mika on suorittanut erä- ja luontoalan opintoja, kuuluu Fjällräven Brand Communityyn, on EFR-ensiapukouluttaja sekä päivittää omaa ammattitaitoaan myös nykyisen työn ohella.

Mikasta parasta retkeilyssä

Mika nauttii retkeilyn ja luonnossa liikkumisen tarjoamasta rentouttavasta tunteesta.

Hetki luonnossa saa ajatukset virtaamaan ja auttaa hahmottamaan ympärillä tapahtuvia asioita selkeämpänä kokonaisuutena“, kertoo Mika.

Aina päiväretken tai pidemmän vaelluksen jälkeen on tunne, että mieli ja keho ovat levänneet. On aika tarttua arkeen uudella vaihteella

Mikan tapaat kursseilla, vaelluksilla sekä verkkokursseilla. Mikan sähköposti on mika@ulkoilma.fi