Palvelun varaaminen

Nämä ohjeet koskevat Holvi-verkkokaupasta tapahtuvia tilauksia. ePassi ja Smartum -maksuissa noudatamme palveluntarjoajan ohjeita.

Varaaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla varausmaksu. Kun varausmaksu on maksettu, on varaus sitova.

Mikäli haluat lisätietoa ennen varaamista, voit käyttää kysymiseen sivuiltamme löytyvää lomaketta, sähköpostia ( akatemia@ulkoilma.fi ), Facebookia ( www.facebook.com/ulkoilmaakatemia ) tai chattiä. Meille voi myös soittaa mutta emme valitettavasti pääse aina vastaamaan.

Haluamme tarjota hyvää asiakaspalvelua, joten me vastaamme sinulle varmasti!

Palvelun maksaminen

Kurssin tai vaelluksen varausmaksu maksetaan varatessa, viimeistään 30 päivää ennen kurssia tai jos alle 30 päivää kurssin alkuun, maksetaan koko kurssimaksu heti. Loput kurssin hinnasta maksetaan viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua.

Varauksen jälkeen lähetämme asiakkaan sähköpostiin loppulaskun. Laskuun on eritelty mistä hinta koostuu ja milloin maksun eräpäivä on.

Kurssin tai vaelluksen voi maksaa myös kokonaan, jolloin erillisiä laskuja ei lähetetä.

Palvelun peruminen

Yli 30 vuorokautta ennen ja varausmaksu avoin – Ilmoita meille peruutus viipymättä kirjallisesti spostilla.
Yli 30 vuorokautta ennen ja varausmaksu maksettu – Ilmoita meille peruutus viipymättä kirjallisesti spostilla. Liitä mukaan tilitiedot, jotta voimme palauttaa varausmaksun.
Alle 30 vuorokautta aikaa ja varausmaksu avoin – Ilmoittautuminen on sitova, joten varausmaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksumuistutuksen. Pyrimme sopimaan asiat mutta tarvittaessa siirrämme maksun perintään. Lääkärintodistus vapauttaa maksusta. Älä viivyttele ilmoituksissa!
Alle 30 vuorokautta aikaa ja varausmaksu maksettu – Ilmoittautuminen on sitova. Palautamme varausmaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Muutoin käytämme varausmaksun aiheutuneisiin kuluihin.

Ilmoita välittömästi sairastumisesta spostilla ( akatemia@ulkoilma.fi ) tai soita 0504412125 (Mika). Mikäli olet maksanut jo varausmaksun ja kurssin alkuun on alle 30 vuorokautta, niin toimita meille kopio lääkärintodistuksesta. Ilman lääkärintodistusta käytämme varausmaksun meille aiheutuviin kuluihin.

Mikäli varausmaksu on maksettu ja kurssin tai vaelluksen alkuun on yli 30 vuorokautta, niin pelkkä ilmoitus riittää. Maksamme varausmaksun takaisin.

Mikäli varausmaksu on maksamatta ja kurssin tai vaelluksen alkuun on yli 30 vuorokautta, niin pelkkä ilmoitus riittää. Perumme laskun ja osallistumisen.