Uudet käyttöehdot 1.1.2022 alkaen (linkin takana nähtävissä).

Palvelun varaaminen

Nämä ohjeet koskevat Holvi-verkkokaupasta tapahtuvia tilauksia. Liikuntaeduilla tehdyissä maksuissa noudatamme palveluntarjoajan ohjeita.

Varaaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla varausmaksu. Kun varausmaksu on maksettu, on varaus sitova*.

Mikäli haluat lisätietoa ennen varaamista, voit käyttää kysymiseen sivuiltamme löytyvää lomaketta, sähköpostia ( akatemia@ulkoilma.fi ), Facebookia ( www.facebook.com/ulkoilmaakatemia ) tai chattiä. Meille voi myös soittaa mutta emme valitettavasti pääse aina vastaamaan.

Haluamme tarjota hyvää asiakaspalvelua, joten me vastaamme sinulle varmasti!

Palvelun maksaminen

Kurssin tai vaelluksen varausmaksu maksetaan varatessa, viimeistään 30 päivää ennen kurssia tai jos alle 30 päivää kurssin alkuun, maksetaan koko kurssimaksu heti. Loput kurssin hinnasta maksetaan viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua.

Varauksen jälkeen lähetämme asiakkaan sähköpostiin loppulaskun. Laskuun on eritelty mistä hinta koostuu ja milloin maksun eräpäivä on.

Kurssin tai vaelluksen voi maksaa myös kokonaan, jolloin erillisiä laskuja ei lähetetä.

*Palvelun peruminen 1.10.2020 alkaen varattuihin ja maksettuihin kursseihin, retkiin ja vaelluksiin

Yli 30 vuorokautta ennen ja varausmaksu maksettu – Ilmoita meille peruutus viipymättä kirjallisesti spostilla. Liitä mukaan tilitiedot, jotta voimme palauttaa varausmaksun. Varausmaksusta vähennetään 20,00 toimistokulut. Varausmaksun palautus kestää korkeintaan 30 vuorokautta. Aika alkaa peruutuksen tekemisestä. Osallistujan tekemä peruutus tehdään aina kirjallisesti. Peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella. Voit myös tehdä peruutuksen sähköpostilla osoitteeseen akatemia@ulkoilma.fi mikäli lomake ei toimi.

Alle 30 vuorokautta aikaa ja loppulasku maksamatta – Ilmoittautuminen on sitova, joten kurssimaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksumuistutuksen ja siirtyy hoitamattomana perintään. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, saat maksamasi maksun takaisin esittämällä sairastodistuksen. Palautettavasta maksusta peritään 20,00 toimistokulut. Ole reilu – älä viivyttele ilmoituksissa!

Alle 30 vuorokautta aikaa ja loppulasku maksettu – Ilmoittautuminen on sitova, joten kurssimaksua ei enää palauteta. Voit veloituksetta vaihtaa maksun toiseen kurssiin tai vaellukseen. Vaihto vaatii aina yhteydenoton asiakaspalveluun ja sovimme yhdessä uudesta kurssista tai vaelluksesta. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, saat maksamasi maksun takaisin esittämällä sairastodistuksen. Palautettavasta maksusta peritään 20,00 toimistokulut. Ole reilu – älä viivyttele ilmoituksissa!

Ilmoita välittömästi sairastumisesta. Osallistujan tekemä peruutus tehdään aina kirjallisesti. Peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella. Voit myös tehdä peruutuksen sähköpostilla osoitteeseen akatemia@ulkoilma.fi mikäli lomake ei toimi.

*Palvelun peruminen 1.5.2019 – 30.9.2020 välillä varattuihin ja maksettuihin kursseihin, retkiin ja vaelluksiin

Yli 30 vuorokautta ennen ja varausmaksu maksettu – Ilmoita meille peruutus viipymättä kirjallisesti spostilla. Liitä mukaan tilitiedot, jotta voimme palauttaa varausmaksun. Varausmaksun palautus kestää normaalisti 2-14 vuorokautta. Aika alkaa peruutuksen tekemisestä. Osallistujan tekemä peruutus tehdään aina kirjallisesti. Peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella. Voit myös tehdä peruutuksen sähköpostilla osoitteeseen akatemia@ulkoilma.fi mikäli lomake ei toimi.

Alle 30 vuorokautta aikaa ja loppulasku maksamatta – Ilmoittautuminen on sitova, joten kurssimaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksumuistutuksen ja siirtyy hoitamattomana perintään. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, saat 100 % maksusta takaisin esittämällä sairastodistuksen. Ole reilu – älä viivyttele ilmoituksissa!

Alle 30 vuorokautta aikaa ja loppulasku maksettu – Ilmoittautuminen on sitova, joten kurssimaksua ei enää palauteta. Voit veloituksetta vaihtaa maksun toiseen kurssiin tai vaellukseen. Vaihto vaatii aina yhteydenoton asiakaspalveluun ja sovimme yhdessä uudesta kurssista tai vaelluksesta. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % kurssimaksusta takaisin esittämällä sairastodistuksen. Ole reilu – älä viivyttele ilmoituksissa!

Ilmoita välittömästi sairastumisesta. Osallistujan tekemä peruutus tehdään aina kirjallisesti. Peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella. Voit myös tehdä peruutuksen sähköpostilla osoitteeseen akatemia@ulkoilma.fi mikäli lomake ei toimi. Mikäli olet maksanut jo varausmaksun ja kurssin alkuun on alle 30 vuorokautta, niin toimita meille kopio lääkärintodistuksesta. Ilman lääkärintodistusta käytämme varausmaksun meille aiheutuviin kuluihin.

Mikäli varausmaksu ja / tai loppulasku ovat maksettu ja kurssin tai vaelluksen alkuun on yli 30 vuorokautta, niin pelkkä ilmoitus peruutuksesta riittää. Maksamme koko maksun takaisin. Peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella.

Varaus- tai kurssimaksun palautus kestää normaalisti 2-14 vuorokautta. Aika alkaa peruutuksen tekemisestä. Osallistujan tekemä peruutus tehdään ensisijaisesti verkkolomakkeella.

Kurssin peruuntuminen:

Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme aina viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssia tai vaellusta. Vastuumme rajoittuu maksettujen varaus- ja kurssimaksujen palautukseen. Emme hyvitä kolmannen osapuolen kanssa tehtyjä sopimuksia.

Mikäli joudumme jostain äkillisestä meistä johtuvasta syystä perumaan kurssin alle 30 vuorokautta ennen alkua niin selvitämme yhdessä tapauskohtaisesti tilanteen. Vastuumme rajoittuu maksimissaan välittömiin kuluihin, jotka voidaan todentaa.

Peruminen “force majeure” tilanteessa, joka tarkoittaa sopimuksen osapuolista riippumatonta, odottamatonta poikkeuksellista tapahtumaa, joka estää sovitun velvollisuuden täyttämisen. Vastuumme rajoittuu maksettujen varaus- ja kurssimaksujen palautukseen. Emme hyvitä kolmannen osapuolen kanssa tehtyjä sopimuksia.