Ulkoilma Akatemia on Suomen suurimpia retkeilykurssien järjestäjiä. Meillä käy vuosittain yli 300 henkilöä oppimassa ja nauttimassa retkeilystä, melonnasta ja luonnosta. Lisäksi verkkokursseillamme on mukana satoja retkeilystä innostuneita!

Kesäsesonki alkaa toukokuussa ja jatkuu läpi kesän. Heinäkuussa olemme hetken hissukseen, mutta elo-syyskuussa olemme jälleen hyvin aktiivisia. Kesän aikana järjestämme retkeilykursseja, retkiä sekä vaelluksia. Lisäksi hoidamme retkeilyvarusteiden vuokraamista.

Haemme kesälle 2021 kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Viikossa tarjoamme 15-30 työtuntia. Työaika on pääosin arkisin kello 9-16 välillä. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Työ on pääosin retkeilyvarusteiden huoltamista, lähetysten pakkaamista ja purkamista. Lisäksi osallistut asiakaspalvelutehtäviin. Lisäksi on mahdollisuus tehdä työtehtäviä oman taitotason mukaisesti. Työt sekä työtunnit määräytyvät osaksi osaamisen mukaan.

Työtehtäviä on myös joinakin viikonloppuina.

Kenelle nämä saappaat sopivat?

Työ on osa-aikaista ja soveltuu hyvin luontoalaa opiskelevalle tai opiskelleelle henkilölle. Työajat sekä -päivät on sovittavissa joustavasti, joten työtä voi tehdä myös toisen työn ohella.

Odotamme henkilöltä ymmärrystä retkeilystä. Retkeilyharrastus (esim. partio) katsotaan eduksi. Hyödyksi työssä on aito kiinnostus retkeilystä sekä retkeilyvarusteista. Eduksi katsotaan myös asiakaspalvelukokemus tai asiakaspalveluhenkisyys. Hyviä piirteitä olisivat huolellisuus, ulospäinsuuntautuneisuus, aktiivinen elämänasenne sekä omatoimisuus. Lisäksi voi olla harrastuneisuutta / kiinnostusta some-kanaviin ja kuvaamiseen.

Hakija voi olla nuori 15-17-vuotias, mutta kaikkia työtehtäviä ei tällöin voi suorittaa, joten työtunnit jäävät alhaisemmaksi. Täysi-ikäinen hakija voi tehdä kaikkia työtehtäviä. Täysi-ikäisellä hakijalla katsotaan eduksi ajokortti sekä luontoalan pätevyydet.

Meillä saat kokemusta luontoalasta, yrittämisestä, retkeilystä, asiakaspalvelusta, some-kanavista… Voit itse vaikuttaa työstä saatavaan kokemukseen omalla aktiivisuudella.

Työpaikka

Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Pieni osa työstä on mahdollista tehdä esim. omassa kodissa.

Palkkaus

Noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Koeaika määräaikaisessa sopimuksessa on puolet sovitusta määräajasta.

Lisäksi tuemme retkeilyharrastusta koko työsuhteen ajan. Saat mm. tarvittavat retkeilyvarusteet lainaan vapaa-ajalle.

Hakeminen

Lähetä meille avoin hakemus sähköpostilla mika ( a t ) kompassoutdoor.fi. Laita sähköpostin aiheeksi “Kesätyö 2021”. Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi retkeilyyn, luontoalaan sekä asiakaspalveluun liittyvä osaaminen. Kerro miksi tämä työ olisi juuri sinulle sopiva! 🙂

Hakuaika päättyy 4.4.2021. Käymme hakemukset läpi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viikolla 14. Haastatteluja käymme jo hakuajan aikana, joten älä suotta viivyttele. Pyrimme tekemään valinnan viikkojen 15 – 16 aikana.

HUOM! Mikäli korona-tilanne heikkenee Suomessa nopeasti ja johtaa tiukkoihin rajoituksiin, voimme muuttaa nyt ilmoitettua kesätyötä.

Lisätietoa

Lisätietoa työstä antaa Mika Mannonen.

mika ( a t ) kompassoutdoor.fi (ensisijainen yhteydenotto)

050 441 12125 (paras aika tavoitella ma-pe 10-16)

Myös chatti vastaa! 🙂