Vastaanotamme ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ja Tyky -liikuntaetuja

Työnantaja voi tukea työntekijän liikuntatoimintaa verovapaasti maksimissaan 400 eurolla per työntekijä per vuosi. Verovapauden edellytyksenä on, että etu on henkilökohtainen. Ulkoilma Akatemian järjestämät vaellukset täyttävät liikunnalle annetut määritelmät. Kurssimme eivät täytä määritystä.

Tästä kuvakkeesta tunnistat palvelumme, jonka voit maksaa osin tai kokonaan liikuntaeduilla.

Liikuntaedulla voit lähteä mukanamme vaeltamaan mm. Pallakselle, Haltille, Karhunkierrokselle tai Etelä-Konnevedelle. Tutustu kaikkiin vaelluksiin täältä.

Palvelumme, joissa voit hyödyntää liikuntaetua on merkitty liikuntaetua tarjoavien palveluiden tunnuksilla.

Huomaathan että liikuntaetu on henkilökohtainen. Voimme tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden. Liikuntaedulla maksettua maksua voi muuttaa tai palauttaa rajoitetusti. Liikuntaedulla maksettua osuuttaa ei voi vaihtaa toiselle osallistujalle tai muuttaa lahjakortiksi.

Toivomme että olisit etukäteen yhteydessä, jotta voimme varmistua että liikuntaetu sopii valitsemaasi vaellukseen ja että vaelluksella on tilaa riittävästi. Liikuntaedun käyttämisen jälkeen saat henkilökohtaisen alennuskoodin verkkokauppaamme, jolla varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu.

Alla on ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen.

ePassilla maksaminen?

ePassi -mobiilimaksulla maksaminen käy sellaisilla retkillä ja vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Ole etukäteen yhteydessä sähköpostilla tai chatissa, kerro ePassilla maksettava summa ja saat alennuskoodin mahdolliselle loppusummalle. Voit maksaa myös koko retken/vaelluksen ePassilla, jolloin sinun ei tarvitse olla etukäteen yhteydessä. Valmiit vaihtoehdot löydät ePassi sovelluksesta.

ePassi – palvelutunnukseme on 54706.

Huom! Emme palauta ePassilla maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Smartumilla maksaminen?

Smartum-seteleillä, Smartum-verkkomaksulla sekä Smartum-mobiilimaksulla maksaminen käy sellaisilla retkillä ja vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Ole etukäteen yhteydessä sähköpostilla tai chatissa, kerro Smartumilla maksettava summa ja saat alennuskoodin mahdolliselle loppusummalle.

Smartum -verkkomaksu https://oma.smartum.fi/fi/venues/25602

Huom! Emme palauta Smartumilla maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Edenredillä maksaminen?

Edenredillä maksaminen käy sellaisilla retkillä ja vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Ole etukäteen yhteydessä sähköpostilla tai chatissa, kerro Edenredillä maksettava summa ja saat alennuskoodin mahdolliselle loppusummalle. Voit maksaa myös koko retken/vaelluksen Edenredillä. Edenredillä voit maksaa seuraavasti: avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta, etsi sovelluksesta palveluntarjoaja “Ulkoilma Akatemia”, syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu.

Voit maksaa myös Virike-seteleillä tai Edenred-maksukortilla.

Huom! Emme palauta Edenredillä maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Eazybreakilla maksaminen?

Eazybreakilla maksaminen käy sellaisilla retkillä ja vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Ole etukäteen yhteydessä sähköpostilla tai chatissa, kerro Eazybreakilla maksettava summa ja saat alennuskoodin mahdolliselle loppusummalle. Voit maksaa myös koko retken/vaelluksen Eazybreakilla, jolloin sinun ei tarvitse olla etukäteen yhteydessä.

Maksu sovelluksessa: valitse sovelluksesta toimipaikaksi Ulkoilma Akatemia (toimipaikkakoodin “X348”), vahvistaa setelin arvon ja valitsee “Maksa”.

Maksu tekstiviestillä: lähetä Ulkoilma Akatemian toimipaikkakoodin “X348” ja setelin arvon tekstiviestinä numeroon 18171 (esim. X348 50.00).

Huom! Emme palauta Eazybreakilla maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Tyky-setelillä maksaminen?

Tyky-seteleillä maksaminen käy sellaisilla retkillä ja vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Ole etukäteen yhteydessä sähköpostilla tai chatissa, kerro Tyky-seteleillä maksettava summa ja saat alennuskoodin mahdolliselle loppusummalle.

Saat ohjeen seteleiden lähettämiseksi.

 

Huom! Emme palauta Tyky-seteleillä maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.


Kysy tarvittaessa lisätietoa

Useisiin kysymyksiin löytyy vastaus usein kysyttyä-sivuilta. Voit kysy myös chatissä, lomakkeella tai Facebookissa – me vastaamme!

    Muista mainita mitä palvelua viestisi koskee!

    Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.