Vuokraamme Garmin GPSMAP 66i -satelliittiviestitintä, joilla pystyy pitämään yhteyttä perheen ja ystävien kanssa myös puhelinverkon ulkopuolella. Laitteella voi myös jakaa sijainnin, päivittää Facebook-sivua tai Twitteriä. Laitetta on helppo käyttää viestittelyyn puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

Garmin 66i -viestitin sisältää hyvin kattavat karttat (Garmin TopoActive Europe ja TOPO Finland v4 Light), jonka avulla löytyvät suosituimmat retkeilykohteet ja reitit.

Viestitin toimii Iridium-verkossa. Iridium on maailman kattavin satelliittiverkosto, jossa ei ole heikkoja kenttiä tai katvealueita missään päin maailmaa.

Lue lisää Garmin GPSMAP 66i:sta. inReach Explorer+ ja inReach Mini ovat poistuneet vuokrauksesta.

Vuokrahinnat

Vuorokausi* 19,00 € (sisältää 10 viestiä)
Viikko* 59,00 € (sisältää 10 viestiä)
Lisävuorokaudet 10,00 €
Lisäviikot 49,00 €
Toimitus 5,90 € (Pakettiautomaattiin. Palautuksen maksaa asiakas (Palautus pakettiautomaattiin 5,90 €).)

Lisäviestit 0,55 € / kpl
Reaaliaikainen seuranta 0,10 € / piste
Sääennuste 1,10 € / kpl

Hinnat sisältävät verot. Viestin pituus max. 160 merkkiä. Viestin pituus sijaintitiedoilla 140 merkkiä. Reaaliaikainen seuranta lataa sijainnin 10 min välein.

Vuokra laskutetaan ennen vuokran alkua. Mahdolliset lisäviestit, lisäpisteet ja sääennuste laskutetaan jälkikäteen käytön mukaan. Lisätietoa kohtaan merkintä mikäli haluat reaaliaikaisen seurannan (esim. “seuranta 3 vrk”).

Lisätietoa kohtaan toivottu pakettiautomaatti. Myös nouto Kuopiosta mahdollinen.

* laite on noudettavissa viimeistään varauksen alkua edeltävänä päivänä pakettiautomaatista ja lähetettävä takaisin vuokrauksen päättymisestä seuraavana päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta laskutetaan hinnaston mukaan lisävuorokaudet + 50 %.

Vuokran aikana huolimattomasta käytöstä johtuvasta rikkoutumisesta veloitamme 300,00 € omavastuun.

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Varaustilanne ja varaus

Klikkaa halutut päivät.

Keltainen = varaus käsittelyssä, Punainen = varattu

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar