Harkitsetko peruutusta keväälle 2020?

Elämme epävarmuuden ympäröimää aikaa. Mietitkö kuinka koronavirus vaikuttaa kevään ja kesän kursseihin? Lue lisää vaikutuksista.

Tutustuthan erilaisiin vaihtoehtoihin, joita tarjoamme. Vaihtoehdot ovat voimassa kun kurssin alkuun on YLI 30 vrk. Muutoin toimimme normaalien peruutusehtojen mukaisesti!

  1. Siirrä kurssi myöhemmäksi. Voit täysin veloituksetta siirtää osallistumista myöhemmäksi. Löydämme varmasti uuden ajankohdan. Saat lahjaksi 10 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin.
  2. Vaihda kurssi lahjakortiksi. Voit täysin veloituksetta vaihtaa osallistumisesi Ulkoilma Akatemian lahjakortiksi. Lahjakortti on voimassa 2021 vuoden loppuun. Saat lahjaksi 10 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin.
  3. Vaihda kurssi osin verkkokurssiksi. Voit täysin veloituksetta vaihtaa kevään tai kesän 2020 kurssin verkkokurssiksi. Verkkokurssi julkaistaan huhtikuun aikana. Verkkokurssille osallistuville järjestetään syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana yön yli retkiä, joilla pääsee kokeilemaan opittuja taitoja. Verkkokurssin arvo 19,90 €.
  4. Maksa loppulasku joustavasti. Touko- ja kesäkuun* kurssien eräpäivää on automaattisesti myöhennetty. Laskun tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Voit maksaa loppulaskun viimeistään 5 vrk ennen kurssia. Myöhäinen (5 – 30 vrk ennen kurssia) maksaminen ei oikeuta osallistumisen perumiseen.
    *kesäkuun kurssien eräpäivä on noin 14 vrk ennen kurssia.

Voit tehdä aloitteen ylläolevista toimista sähköpostilla akatemia@ulkoilma.fi, chatillä tai alta löytyvällä lomakkeella. Merkitse lomakkeen viestikenttään toivotun vaihtoehdon numero (esim. 3 = verkkokurssi). Me olemme sinuun yhteydessä.

Peruutus

Joskus joutuu muuttamaan suunnitelmia. Syyt voivat olla moninaisia mutta me emme niitä kysy, kunhat teet peruutuksen viimeistään 30 vrk ennen kurssin tai vaelluksen ajankohtaa. Lue tarkemmin peruutusehdoista!

Toivomme että teet kuitenkin mahdollisen peruutuksen heti kun asia on tiedossa. Näin saamme aikaa tarjota paikkaa toiselle henkilölle. Se on reilua!

Täytä lomake huolella. Me kuittaamme kun peruutus on vastaanotettu. Maksujen palautuminen tapahtuu normaalisti 2-14 vuorokaudessa. Olemme sinuun yhteydessä mikäli tarvitsemme lisätietoja. Tietoja ei säilytetä maksujen palauttamisen jälkeen.

Koko nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Kurssi tai vaellus (pakollinen)

Tilinumero, jolle maksu palautetaan

Pankin BIC-tunniste

Viesti (ei tarvitse perustella)

Paljonko aikaa ajankohtaan (pakollinen)
On yli 30 vrkOn alle 30 vrk

Mikäli ajankohtaan on alle 30 vrk, niin voit tästä liittää sairastodistuksen (tuettu muoto on pdf, Word-tiedosto tai jpg). Voit lähettää todistuksen myös sähköpostilla akatemia@ulkoilma.fi

Peruutusehdot. Olenko lukenut peruutusehdot (pakollinen)
Olen lukenut