Pelastetaan kesä 2020! Р#Retkeilykesä20

#Retkeilykes√§20 on Ulkoilma Akatemian kes√§n 2020 kampanja, jolla haluamme rohkaista kaikkia nauttimaan retkeilyst√§! L√§hiretki, puistoretki, tunturiretki, melontaretki, py√∂r√§retki, y√∂retki… retki on aina retki!

Jaamme 100 kpl verkkokursseja! РOletko lomautettu tai muutoin vailla mukavaa tekemistä?

Jaamme kesän 2020 aikana (31.8.2020 mennessä) yhteensä 100 kappaletta Retkeilyn verkkokursseja! Verkkokurssi on upea tapa tutustua retkeilyharrastukseen ja aloittaa retkeily. Verkkokurssin aikana saat tärkeää tietoa retkeilystä sekä voit kysyä asiantuntijoilta mieltäsi askarruttavista asioista.

Retkeilyn verkkokurssin arvo on 19,90.

Lähetä meille viesti sähköpostilla osoitteeseen akatemia@ulkoilma.fi (Aihe: Verkkokurssille mukaan! (älä muuta sähköpostin aihetta)). Kerro lyhyesti, miksi sinä haluat mukaan verkkokurssille ja mikä on kesän 2020 tilanteesi? Haluamme jakaa verkkokursseja ensisijaisesti lomautetuille ja muille yllättäen vapaalle jääneille. Viestiin ei tarvitse liittää nimeä tai muita yhteystietoja. Saat sähköpostiin linkin verkkokurssin lunastamiseksi. Verkkokurssia lunastaessa kysytään osallistujan nimi. Emme säilytä tietoja tai luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.

Lähde mukaan oppimaan ja nauttimaan!

Ulkoilma Akatemian kesä 2020 on melontaa, retkeilyä, villiyrttejä, tuntureita ja riippumatossa etäopiskelua! Pelasta kesäsi ja varaa oma kurssi tai vaellus!

Jaa kuva Instassa ja voit voittaa yllätyspalkinnon!

Jaa Instagramissa retkikuva tunnisteilla #retkeilykesä20 ja #ulkoilmaakatemia ja olet mukana arvonnassa. Arvomme kesän aikana (31.8.2020 mennessä) asti pieniä yllätyspalkintoja.

Ulkoilma Akatemian Instagram-tili löytyy osoitteesta www.instagram.com/ulkoilmaakatemia


ūüĆ≤
Pelastetaan kesä 2020 yhdessä ja jaetaan vastuullista
sekä nautinnollista retkeilyä koko Suomelle!
ūüĆ≤
#retkeilykesä20