Retkeilyaamu, Nuuksion kansallispuisto (6.10.2019)

Lokakuussa 2019 järjestämme ilmaisen retkeilyaamun Nuuksion kansallispuistossa Espoossa. Aamu alkaa kansallispuistossa sunnuntaina 6.10.2019 kello 10:00 ja loppuu noin kello 16:00. Päivän aikana keskustelemme retkeilystä sekä Ulkoilma Akatemian vaelluksista. Aiheina mm. kevytretkeily ja vaeltaminen tunturialueilla. Retkeilyaamu on tarkoitettu Ulkoilma Akatemian asiakkaille ja heidän ystävilleen. Kysy tarvittaessa lisää esim. chatissa!

Keskustelun jälkeen retkeilemme yhdessä Klassarinkierros, 3,9 km rengasreitin, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa.

Me tarjoamme kahvit ja makkarat. Mahdollisuus maistaa Summit to Eatin uusia vegaanisia retkiruokia, jotka on saatavilla kursseilla ja retkillä ensi vuoden alusta. Paikalla on mahdollisuus valmistaa myös omia eväitä nuotiolla.

Otamme vastaan toiveita sisällöstä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Retkeilyaamun isäntä

Aamun vetää Ulkoilma Akatemian perustaja, yrittäjä sekä varusteasiantuntija Mika Mannonen.

Mikan kokemus retkeilystä on yli 15-vuotta. Vuosiin mahtuu vuoria, metsiä, tuntureita, tunnettuja retkeilyreittejä sekä karuja erämaita aina Nuuksiosta Nepaliin. Mika työskentelee päivittäin retkeilyvarusteiden parissa ja on ollut mukana testaamassa maailman arvostetuimpien retkeilymerkkien tuotteita.

Retkeilyaamun sijainti

Retkailyaamu järjestetään Tikankolossa Nuuksion kansallispuistossa. Tikankolo sijaitsee Saarilammen etelärannalla Nuuksion kansallispuiston länsiosassa.

Nuuksion luonnossa voit liikkua monipuolisesti: harrastaa työpäivän jälkeen tai kaupunkilomalla tai pakata repun reippaalle viikonloppuretkelle perheen kanssa. Nuuksion järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot tarjoavat täydellisen retkiympäristön.

Lisätietoa Nuuksion kansallispuistosta löytyy www.luontoon.fi/nuuksio/

Retkeilyaamu on ilmainen

Aamun hinta on 0€. Me tarjoamme kahvia, teetä, makkaraa ja saunan (mukaan oma pyyhe). Lisäksi voit lähteä kanssamme päiväretkelle. Paikkoja max. 20 hlö. Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on pakollinen!

Retkeilyaamuun tarvitset mukaan säähän sopivat vaatteet, maastokengät ja täyden juomapullon. Ota mukaan myös evästä (me tarjoamme makkaraa).

Järjestäjänä toimii Kompass Outdoor (y-tunnus 1835556-3).


Kysy tarvittaessa lisätietoa

Useisiin kysymyksiin löytyy vastaus usein kysyttyä-sivuilta. Voit kysy myös chatissä, lomakkeella tai Facebookissa – me vastaamme!

Muista mainita mitä palvelua viestisi koskee!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.