Ulkoilma Akatemia on vuonna 2017 perustettu retkeily- ja ulkoilukoulutusta tarjoava palvelu, joka toimii Suomen upeimmissa luontokohteissa. Palvelun toteuttaa Kuopiolainen Kompass Outdoor.

Tutustu palveluihimme, joita tarjoamme yrityksille ja yhteisöille

Suomen monipuolisin luontoharrastusten kouluttaja

Tarjoamme matalan kynnyksen kursseja ja vaelluksia, joihin on mahdollisimman helppoa tulla mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppamme kautta sinulle parhaaseen aikaan ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin chatissä. Hyväksymme liikuntaedut kaikille vaelluksille sekä osaan kursseista (vuoden 2020 aikana laajennamme liikuntatuotteiden osuutta). Saat aina etukäteen infoa tulevasta kurssista tai vaelluksesta. Saat myös kaikki tarvittavat varusteet meiltä veloituksetta lainaksi (talviretkillä lumikengät maksetaan erikseen).

Valmiit kurssit ja vaellukset järjestämme Suomen upeimmissa luontokohteissa aina Nuuksiosta Käsivarren erämaa-alueelle. Toimimme Metsähallituksen yhteistyöyrityksenä. Räätälöidyt palvelut voimme toteuttaa koko Suomen alueella.

Koulutukset ovat toistaiseksi suomenkielisiä. Tulemme tarjoamaan tulevaisuudessa koulutusta myös englanniksi.

Kauttamme on myös mahdollisuus vuokrata laadukkaita ja turvallisia retkeilyvarusteita sekä Garmin inReach Explorer+ -satelliittiviestitintä, joilla pystyy pitämään yhteyttä perheen ja ystävien kanssa myös puhelinverkon ulkopuolella.

Retkeilijän ensiapukurssi.
Toimimista talviolosuhteissa.

Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutusta esimerkiksi retkeilytaidoista vaativissa olosuhteissa, oikeanlaisesta pukeutumisesta sekä toimimisesta talviolosuhteissa.

Luento luontoharrastuksesta.

Autamme myös löytämään luontoharrastuksen. Voimme toteuttaa luentoja, joiden aikana kerromme luonnon parantavasta voimasta, retkeilyharrastuksesta tai autamme inspiroitumaan luonnosta. Pystymme toteuttamaan monenlaisia kokonaisuuksia, jonka aikana on mahdollista myös yöpyä maastossa.

Ammattitaitoista koulutusta

Ulkoilma Akatemian verkostoon kuuluu rautaisia ulkoilun ammattilaisia. Tutustu kouluttajiimme. Yhteistyössä maailman parhaiten ulkoilubrändien kanssa voimme tarjota taatusti turvallista sekä laadukasta koulutusta. Tutustu partnereihimme.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Mika Mannonen
Yrittäjä ja kouluttaja
+ 358 (0)50 4412 125
mika@ulkoilma.fi