Ulkoilma Akatemia on vuonna 2017 perustettu retkeily- ja ulkoilukoulutusta tarjoava palvelu, joka toimii pohjolan upeimmissa luontokohteissa. Palvelun toteuttaa Kuopiolainen Kompass Outdoor.

Korkeatasoista retkeilykoulutusta sekä sisältöä yrityksille

Tarjoamme valmiita matalan kynnyksen kursseja ja vaelluksia, joihin on mahdollisimman helppoa tulla mukaan. Meillä on ollut jo liki 1 000 tyytyväistä asiakasta maastossa (lue vuoden 2020 tyytyväisyydestä). Maastossa tapahtuvien kurssien lisäksi järjestämme verkkokursseja ja räätälöityjä palveluita ympäri suomea sekä etänä verkossa. Kaikkiin Ulkoilma Akatemian valmiisiin palveluihin on mahdollista ostaa alennuskoodeja tai lahjakortteja.

Ulkoilma Akatemian retkeilyn verkkokurssi on ekologinen sekä inspiroiva lahja. Voit myös tarjota verkkokurssin omalle sidosryhmälle.

Voimme toteuttaa mm. verkkokurssin tukemaan oman henkilökunnan osaamista tai tuottaa materiaalia, joka auttaa asiakasta sitoutumaan brändiisi. Edellä mainitut esimerkit sopivat loistavasti retkeilyvarusteita myyville tai maahantuoville yrityksille. Voimme hoitaa koko toteutuksen tai olla osana palvelun tuottavaa ryhmää.

Retkeilijän ensiapukurssi.
Toimimista talviolosuhteissa.

Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutusta esimerkiksi retkeilytaidoista vaativissa olosuhteissa, oikeanlaisesta pukeutumisesta sekä toimimisesta talviolosuhteissa. Lisäksi voimme toteuttaa tietoiskuja, joiden aikana tutuksi tulee jokamiehenoikeudet, roskaton retkeily tai vaikkapa nuotion oikeaoppinen tekeminen.

Luento luontoharrastuksesta.

Autamme myös löytämään luontoharrastuksen. Voimme toteuttaa luentoja, joiden aikana kerromme luonnon parantavasta voimasta, retkeilyharrastuksesta tai autamme inspiroitumaan luonnosta. Pystymme toteuttamaan monenlaisia kokonaisuuksia, jonka aikana on mahdollista myös yöpyä maastossa.

Kaikki palvelumme voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön näköiseksi

Kurssit, vaellukset, verkkokurssit, oppaat sekä erilaiset koulutustilaisuudet voidaan aina rakentaa yrityksen tai yhteisön oman brändin mukaisesti.

Kompass Outdoorin (Ulkoilma Akatemia) asiakkaina on ollut mm. Partioaitta, Nordea sekä Familar.

Olemme alan ammattilaisia ja tunnemme suomalaisten tarpeet

Ulkoilma Akatemian verkostoon kuuluu rautaisia ulkoilun ammattilaisia. Tutustu kouluttajiimme. Yhteistyössä maailman parhaiten ulkoilubrändien kanssa voimme tarjota taatusti turvallista sekä laadukasta koulutusta. Tutustu partnereihimme.

Ulkoilma Akatemian mukana on ollut jo lähes 1 000 suomalaista, jotka ovat inspiroituneet retkeilystä, melonnasta sekä luonnossa liikkumisesta. Meillä on hyvin vahva käsitys siitä, millaisia asioita suomalaiset pohtivat ennen luontoon lähtemistä ja kuinka teemme yhdessä onnistuneita luontokokemuksia. Haluatko olla mukana rakentamassa suomalaista retkeilykulttuuria ja parantamassa hyvinvointia?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Mika Mannonen
Yrittäjä ja kouluttaja
+ 358 (0)50 4412 125
mika@ulkoilma.fi

[contact-form-7 404 "Not Found"]